Astra Divina Blog

Novosti iz svijeta Astre Divine

Snimanje dron
Protekli tjedan vrvio je aktivnostima i događanjima. Zavirite u našu malu zbirku novosti iz svijeta Astre Divine.

Panoramsko snimanje

Otkako smo se doselili na Hrib, zamišljala samo koliko smo zapravo udaljeni od izvora Kupe. Kada se otvorila prilika da dronom napravimo panoramski snimak, nije bilo dvojbe. Idemo do samog Izvora. Zaljepila sam se za snimateljev ekran i poput uzbuđenog djetešca, kako se dron sve više udaljavo od nas, nestrpljivo išćekivala smaragdno plavetnilo mjesta na kojem se rađa jedna od najvećih hrvatskih rijeka. U silnom zelenilu koje ga okružuje, izvor je pokazao svoje najljepše lice. Bistro poput dragulja. Konačno. Na svega par kilometara zračne udaljenosti od naše kuće.

Vrludali smo po brežuljcima uz dolinu Kupe. Vrtili oko naše kuće. Tražili način kako bi uhvatili pogled od 360° i spremili ga u jednu fotografiju. Od stabla do stabla, od vrha do vrha, bili smo osupnuti svi skupa koliko je prostrana ta velika divljina koja nas okružuje. Sela izgledaju poput sićušnih otočića usred tamnozelenog mora. Tu je naš dom. Kako impresivno!

Orgonsko druženje

Ugostili smo prijateljicu Melitu koja nas je zainteresirala za rad Wilhelma Reicha i orgonsku energiju. Ona ih vješto stapa u umjetničke unikate koji mogu poslužiti kao ukras ili koristan alat za dobrostanje. Veliki izbor i dobra atmosfera ispunjena humorom, produžili su druženje izvan zacrtanih okvira. Za ponoviti!

Hrib – dio Grada Čabra

Naše malo selo je izmamilo veliki interes te je još jedna ekipa odlučila upravo ovdje snimiti promidžbeni video za Grad Čabar. Profesionalni duo, Lara i Dren, posvetili su nam cijeli dan ne bi li iz našeg doživljajnog programa Otkrij Hrib, izvukli ono najbolje. Vrijeme je bilo na našoj strani. Već dugo pogled nije bio ovako bistar. Ne možemo dočekati nove snimke i fotografije!

Ostanite uz nas jer nas u narednom razdoblju očekuje još puno novosti. Ako još niste, pogledajte što je još preostalo na rasporedu za lipanj.

Podijeli:

Share on facebook
Facebook