Doživljaj plus

Jeste li spremni za upijanje prirode?

Kako bismo boravak u prirodi učinili zaista jedinstvenim, osmislili smo Doživljaj+. Otvorite se za upijanje prirode svim svojim osjetilima. Vjerujte nam, nećete požaliti. Na kraju, zar postoji ljepši suvenir za ponijeti sa sobom od samog doživljaja?

Jedinstveni doživljaj

Posebno osmišljeni edukativni programi u kojima se stapa više elemenata u jedan jedinstven doživljaj prirode. Od programa koji su začinjeni lokalnom domaćom gastronomijom do onih u kojima je nit vodilja pustolovina.

U prirodi i s prirodom

Za djecu smo osmislili jednu sasvim neobičnu proslavu rođendana. U prirodi i s prirodom. Slavljenika koji odabere s nama provesti svoj poseban dan, nagradit ćemo malim znakom pažnje kojeg smo sami izradili. Neka sjećanje na nas potraje što duže! Svaki vaš dolazak dočekujemo s domaćim pićem dobrodošlice pripremljenim od ljekovitog, aromatskog ili začinskog bilja koje smo sami uzgojili, ubrali i pripremili.

Raznolika ponuda domaće hrane

U kreiranje Doživljaja plus uključili su se mnogi ljudi s Hriba. Svatko s onime u čemu je najbolji i što najviše voli. Tu su kozji proizvodi, domaća jaja, likeri, džemovi i sokovi. Suveniri od prirodnih materijala poput drva i gline s motivima iz prirode kojima ćete i sami svjedočiti. Priču zaokružuju namirnice koje su rasle na svježem goranskom zraku. Uz Otkrij Hrib, vaši okusni pupoljci će sigurno biti zadovoljni! Za one koji žele puno hodati ili planinariti, tu je doživljaj pustolovine i slobode uz program Wild & Free.

Što donosi Doživljaj+?

Otkrij Hrib

Program koji stapa boravak u prirodi s degustacijom autentičnih okusa i mirisa sela Hrib.

Rođendani u prirodi

Ponesite sportske rekvizite jer je zabava zagarantirana! Rođendani u prirodi su totalno cool.

Wild & Free

Pustolovina u kojoj ćemo piti s izvora s kojeg pije vuk i šetati puteljcima po kojima prolaze medvjedi.

Ne propustite Veliku školu prirode

Želimo vaš boravak u prirodi učiniti jedinstvenim

Dobro je znati!

Čudljiva priroda

Pripremite se za boravak u prirodi na način da obujete čvrstu obuću za hodanje po šumskom putu, slojevito se odjenete jer je vrijeme u gorju promjenjivo te da sa sobom ponesete dovoljno vode.

Odgoda programa

U slučaju lošeg vremena, program se odgađa za prvi slobodan termin s povoljnim vremenskim prilikama. Preporučujemo najaviti se za željeni termin najkasnije 2 dana prije dolaska.

Dodatni sadržaj

Uz prethodnu najavu, nakon našeg edukativnog programa, možete posjetiti farmu OPG Cunar ili pojesti domaći ručak na izletištu OPG Stipko. Selo Hrib nudi sve što je potrebno za nezaboravan dan!

Višejezičnost

Programe za obitelji, tj. za građanstvo izvodimo na hrvatskom, talijanskom i engleskom. To znači da nas možete posjetiti s prijateljima koji dolaze iz inozemstva. Nitko neće biti uskraćen za puni doživljaj

Prijavite se

Dostupne radionice za ljubitelje prirode: