Velika škola prirode

Želite naučiti nešto novo?

Odlučili ste provesti dan u prirodi, ali sama šetnja vam nije dovoljna? Želite bolje upoznati kraj kojeg posjećujete? Rado biste naučili nešto novo na zabavan i ležeran način? Velika škola prirode je savršen izbor vas!

Ljubav prema prirodi

Naša želja je prenijeti svoj entuzijazam i ljubav prema prirodi na sve posjetitelje. Bilo da dolazite s obitelji ili želite provesti opušten dan sa svojim prijateljima. Možda biste radije došli sami kako biste se u potpunosti posvetili sebi. Vjerujemo da će svatko ovdje pronaći savršen edukativni program za sebe.

Mozaik raznolikosti

Svi programi se odvijaju na Hribu i bližoj okolici. U krajoliku kojeg čini čudesan mozaik raznolikosti. Od duboke šume do travnatih otočića prepunih ljekovitog bilja. Vode nas zanimljiva povijest i pogledi od kojeg će vam zaigrati srce. Tajnoviti zakutci u kojima ćete se lakše povezati s prirodom. Uski puteljci prošarani potočićima. Zanimljivosti nikad dosta!

Paleta izbora

Svako godišnje doba nosi neku svoju posebnost. Priroda nudi široku paletu izbora iz njene nepresušne riznice. A mi smo vam na raspolaganju tijekom cijele godine da vam je prenesemo onako kako najviše volimo. Izravno. Iskustveno.

Što sve donosi Velika škola prirode?

Mudrost biljaka

Biljke od pamtivijeka oplemenjuju ljudski život, u ovoj radionici zavirit ćemo u njihov čudesan svijet.

Ples srca

Dođite u prirodu Gorskog kotara, oslobodite emocije i zaplešite Ples srca. Neka vaše srce preuzme kormilo.

Put do sebe

Isprobaj ovu intuitivnu radionicu, dozvoli osluhnuti svoj unutarnji glas i uvažiti svoje istinske potrebe.

Obiteljske radionice

Namijenjene su obiteljima s djecom. Upoznat ćete s biološkom raznolikošću i kulturnom baštinom.

Ne propustite Doživljaj+

Želimo vaš boravak u prirodi učiniti jedinstvenim

Dobro je znati!

Čudljiva priroda

Pripremite se za boravak u prirodi na način da obujete čvrstu obuću za hodanje po šumskom putu, slojevito se odjenete jer je vrijeme u gorju promjenjivo te da sa sobom ponesete dovoljno vode.

Odgoda programa

U slučaju lošeg vremena, program se odgađa za prvi slobodan termin s povoljnim vremenskim prilikama. Preporučujemo najaviti se za željeni termin najkasnije 2 dana prije dolaska.

Dodatni sadržaj

Uz prethodnu najavu, nakon našeg edukativnog programa, možete posjetiti farmu OPG Cunar ili pojesti domaći ručak na izletištu OPG Stipko. Selo Hrib nudi sve što je potrebno za nezaboravan dan!

Višejezičnost

Programe za obitelji, tj. za građanstvo izvodimo na hrvatskom, talijanskom i engleskom. To znači da nas možete posjetiti s prijateljima koji dolaze iz inozemstva. Nitko neće biti uskraćen za puni doživljaj

Prijavite se

Dostupne radionice za ljubitelje prirode: