Radionice Ples srca

Dođite u prirodu, oslobodite emocije i zaplešite Ples srca.

Neka srce preuzme kormilo

Kroz pokret, disanje, ples, a ponekad i pjevanje, mudrost tijela dolazi do izražaja. Srce preuzima kormilo. Uz njegovo vodstvo uranjamo u duboko skrivene zakutke naših stanica kako bismo osluhnuli što nam žele poručiti. Radionice Ples srca odvijaju se u prirodi uz pročišćujuću snagu vatre. Poznato je da se mnoge traume i strahovi gomilaju u našim tkivima. To, s vremenom, može izazvati mnoge tegobe i bolesti. Ove radionice osmišljene kako bi svoju svjesnost okrenuli tijelu te ga oslobodili od nakupljenih emocija. Pri otpuštanju onoga što nas koči i guši, možemo ponovno (o)sjetiti (se) sebe…
…jer naša su tijela dragocjeni hramovi duše koji zaslužuju da ih osluhnemo…

Što obuhvaća?

Radionica je na hrvatskom, talijanskom i engleskom

Kako bismo posjetiteljima omogućili potpuni doživljaj naših radionica, programe za obitelji, tj. za građanstvo izvodimo na tri jezika: hrvatskom, talijanskom i engleskom. To znači da nas možete posjetiti s vašim prijateljima koji dolaze iz inozemstva. Nitko od vas neće biti uskraćen za puni doživljaj naših edukacijskih programa. 

Radionice su namijenjene skupinama u dvije veličine. Mala skupina broji do 10 polaznika. Velika skupina broji od 11 do 20 polaznika.

Radionica Ples srca traje između 2 i 3 sata. To vrijeme omogućava tijelu da se nježno, ali potpuno vrati u ravnotežu.

Cijena za malu skupinu plesača iznosi 300 kuna. Cijena za veću skupinu, dakle od 11 do 20 polaznika, iznosi 500 kuna.

Prijavite se

Dostupne radionice za ljubitelje prirode: