Astra Divina

Super ponuda za lipanj!

Okupi prijatelje ili obitelj i zgrabi našu super ponudu!

Provedite nezaboravan dan u Gorskom kotaru!

Astra Divina vam je i za lipanj pripremila radionice koje objedinjuju edukaciju, zabavu i boravak u prirodi. U ponudi je pet vrlo atraktivnih radionica koje je osmislila i vodi biologinja Marta Blažević. Plus dva posebna događaja. Dođite steći nezaboravno iskustvo boravka u Gorskom kotaru! Proljeće je ovdje posebno lijepo.

Otkrij Hrib

Spaja okuse i mirise sela iznad izvora Kupe. Prepustite se autentičnim mirisima i okusima Gorskog kotara s pogledom na šumska prostranstva Risnjaka.

Što nudi Otkrij Hrib?

Ovo su dostupni datumi: 3., 12. i 26. lipnja od 10 do 16 h.

Ples srca

Napunimo svoja tijela pozitivom. Ostavimo svoje misli po strani. Zaplešimo u ritmu prirode uz toplinu vatre.

Što nudi Ples srca?

Ovo su dostupni datumi: 2., 18. i 24. lipnja u 18 h.

Mudrost biljaka

Radionica u kojoj ćemo zaviriti u čudesan svijet biljaka. Pridružite nam se u procesu dovođenja holističkog pogleda na biljni svijet u vaš svakodnevni život.

Što nudi Mudrost biljaka?

Ovo su dostupni datumi: 6., 15. i 22. lipnja od 10 do 13h.

Priroda u tebi

Provedite ispunjeno vrijeme sa svojom obitelji. Doživite prirodu Gorskog kotara kroz istraživačku leću biologa i ekologa. Ovo je dinamična radionica u kojoj uče i mladi i stari(ji).

Što nudi Priroda u tebi?

Ovo su dostupni datumi: 5., 19., 23. i 27. lipnja od 10 do 13 h.

Wild & Free

Zakoračite u stanište velikih zvijeri. Saznajte sve o njihovom načinu života i aktualnim istraživanjima. Naučite prepoznavati znakove njihova prisutstva u prirodi.

Što nudi Wild & Free?

Ovo su dostupni datumi: 4., 13. i 25. lipnja od 10 h.

Posebni događaji:

Orgon i orgonska energija

Tijekom predavanja Melite Meštrović iz Pule, saznat ćete o radu Wilhelma Reicha i otkriti otkuda potječe naziv orgon. Kroz prezentaciju orgonita, Melita će vas uvesti u karakteristike i namjenu orgonita kako bi mogli zaštititi sebe i svoju okolinu.
Melita svojim jedinstvenim rukotvorinama već godinama sudjeluje na sajmovima „Mineral Expo“, „Mystic“ u Zagrebu i sajmu ezoterije u Opatiji. Inače geodetkinja koja se s mjerenja zemlje prebacila na istraživanje iscjeljujućih moći Zemlje.

Orgon i orgonska energija info:

Obilježavanje ljetnog solsticija

Obilježite solsticij, prirodnu pojavu najduljeg dana u godini kojeg su štovale mnoge drevne tradicije.

  • INTO THE FOREST I GO TO FREE MY MIND AND FIND MY SOUL: Martina Pulić Grabar, Pazin
    U ugodnom šumskom ambijentu porazgovarat ćemo o važnosti bivanja u sadašnjem trenutku (mindfulness), kako ono doprinosi našem tjelesnom i duševnom zdravlju i zašto ga je dobro uvježbavati. Provest ćemo i nekoliko jednostavnih vježbi kako mindfulness integrirati u svakodnevicu.
  • SAM SEBI PRIORITET – GRANICE: Maja Perman, Jušići
    Vlasnica uspješnog modnog ateljea „Ma’at“ predstavit će svoje viđenje “GRANICA”, nevidljivih spona između dobrog i lošeg prema sebi. Kroz svoja životna iskustva i događaje, dočarat će kako se možemo približiti tome da sami sebi postanemo prijatelji, odnosno budemo sami sebi prioritet.
  • POZDRAV SUNCU: Marta Blažević, Hrib
    Nakon duge zime i tmurnog proljeća, cijelim svojim bićem išćekujemo toplinu sunca. Uz zvuk pucketanja vatre, najprije ćemo lagano razgibati tijelo da ga razbudimo i pročistimo, a zatim ćemo se prepustiti regenerirajućem djelovanju vođene meditacije.

Ljetni solsticij info:

Rezervirajte svoj termin!

Ispunite ovaj obrazac i provedite nezaboravne sate u Gorskom kotaru.