SAVJETOVANJE

Proizvodi prirode


Darovi prirode su nam na raspolaganju u izobilju, potrebno je samo obratiti pažnju na njih. A da sve bude još zabavnije, svako godišnja doba donosi nova blaga. Pridružite mi se u otkrivanju kako znanja s područja fitoaromaterapije mogu poboljšati zdravlje i kvalitetu Vašeg života.

Martina


Gel za poslije sunčanja- odličan, ublažava svrbež i peckanje, crvenilo nestaje kroz jednu noć ili se značajno smanjuje. Krema za lice od stolisnika- iznimno nježne teksture, hidratantna, vlaži i njeguje kožu, ne ostavlja mastan trag, odlično se upija. Melem za olakšavanje dišnih tegoba- primjenjivali smo kod prehlade i kašlja djeteta (3g) u kombinaciji s melatom. Nakon primjene melema ublažio se kašalj i malena je lakše disala, osobito noću.

Maja


Prvi puta smo se susreli s melatom i melemom kad su djeca bila bolesna. Nakon primjene spavali bi kao bebe i prehlada, odnosno hunjavica bi prošla u roku 2-3 dana, a super je i za odrasle. Od kreme za ruke one postanu mekane i mirisne.

Nina


Krema za lice i gel za područje oko očiju su vrlo dobri. Budući da imam vrlo osjetljivu kožu sklonu crvenilu i osipu popraćene svrbežom, ova receptura mi jako pomaže. Melem mi isto pomaže kada mi je nos začepljen. Pročišćava dišne puteve i puno se lakše diše. Losion za sunčanje je isto odličan

Ira


Preparati koje koristim su jak dobri i učinkoviti i napravljeni su s dušom. Melat je vrlo djelotvoran i osvježavajući. Osim njega koristimo i sprej koji nas štiti od raznih uboda i koji je uvijek s nama čim krenemo u prirodu.