INTUITIVNO VODSTVO PRIRODOM


Tražite odmak od užurbane svakodnevice ili jednostavno punjenje baterija na jedan drugačiji način?
Isprobajte intuitivno vodstvo prirodom, dozvolite si promjenu pogleda na svijet koji Vas okružuje i promatrajte kako to unapređuje Vaš život.
Prema Vašim željama, vodstvo se može izvesti korištenjem raznih tehnika poput meditacije u pokretu, zvukoterapije i art terapije, odnosno land arta.
 
 

ISCJELJIVANJE

Energetske tehnike


Oduvijek su me zanimali iscjelitelji, ali sam dugo bila uvjerena da se oni jednostavno rode s tim darom. Nakon susreta s jednom divnom iscjeliteljicom, shvatila sam da se i ta sposobnost može naučiti kao i sve drugo. To je za mene značio veliki preokret u poimanju same sebe i mojih mogućnosti. Tada je započeo proces suočavanja sa svojom sjenovitom stranom te prihvaćanja odgovornosti za svoje odluke. Tijekom tog "putovanja" susrela sam se s mnogim tehnikama čijom sam primjenom znatno unaprijedila kvalitetu svog života na svim područjima. 

Želja da taj ushit podijelim s drugima postala je sve veća. Zahvaljujući prijateljima koji su se hrabro ponudili da sve naučeno primjenim na njima, uvidjela sam da bez imalo napora uspijevam prodrijeti u srž problema. Uz nezaobilaznu dozu humora i zajedničkim trudom lako smo rješavali ono što je u datom trenutku bilo najvažnije, od zdravstvenih tegoba do emotivnih zavrzlama. 

Kako se kod mene proces osobnog rasta kontinuirano odvija, odmakla sam se od već utabanih puteva dosad poznatih tehnika te se prepustila svom stilu energetskog iscjeljivanja koji se temelji na mudrosti srca.

 • Marta vodi korisnika nježno, ali sigurno. Odlično vlada tehnikom. Otvorena je i intuitivna čime doprinosi kvalitetnijem radu s korisnikom. Tretman potiče otvaranje svjesnosti i emocija pa se rezultati osjećaju/događaju na dubljim nivoima. Ukratko, bila sam jako zadovoljna i nadam se ponoviti iskustvo.
     
  Martina
 • Svaki tretman je priča za sebe , nova priča koju vodi intuicija , ali i veliko povjerenje...od suza do smijeha, od prošlosti do budućnosti... Sigurnost, prijateljstvo i divan osjećaj nakon svakog tretmana, nova, iskusnija, pametnija nakon razrješenja strahova, nedoumica, duboko zakopanih emocija.
  Tamara
 • Iako sam službeno samo jednom prisustvovao tretmanu, dovoljno je kako bih mogao cijelu atmosferu i put kroz koji me provela opisati riječima poput topline, sigurnosti, uvažavanja i ljubavi. Dijeliti osobne probleme s osobom kao što je Marta ne čini čovjeka ranjivim već sigurnijim u činjenicu da su njegove „nedaće“ vrijedne poštovanja.
  Jurica
 • Duboko povjerenje, podržavanje i blagost te sveprisutan mir osjećaji su kojima rezultiraju baš svi moji tretmani s Martom. Neiskvarenost, iskrenost i velika odgovornost, kao i želja svojim darom zaista pomoći, karakteristike su njene prakse. Neizmjerno vrijednom čini je to što ona nije samo „vođa puta“ ili medij podrške i poticaj promjene, već ponajprije znatiželjni suputnik oduševljen prilikom učiti, mijenjati se i rasti zajedno s osobom koja joj je ukazala povjerenje.
  Sabina
 • Prije je puno tjeskobe i tuge vladalo mojim mislima. No, hrabrošću da ti se otvorim moja duša je doživjela veliko olakšanje. Moj um i misli su postale puno pozitivnije. Život mi je puno vedriji, ispunjeniji, imam više sigurnosti i vjere u sebe.
  Nina
hr